PVC PROZORI

  • 0

PVC PROZORI

Category : Blog

 

PROFILSKI SISTEMI

Novo doba donosi potrebu za novim materijalima i inovacijama u njihovoj upotrebi kako bi se poboljšali životni standardi. Tako su PVC prozori i vrata ušli u naš život kako bismo smanjili račune za struju i ulaganja u izgradnju i uređenje domova.

PVC je materijal koji se najčešće koristi za prozore. Zbog svoje odlične vrednosti za novac i vrlo dobrih svojstava toplotne izolacije, PVC stolarija  je često izbor broj jedan za prozore. Novi prozori pružaju dodatni komfor kod kuće. Njihov dizajn i korišćeni materijali pružaju vrlo efikasnu zvučnu izolaciju. Dva nivoa zaptivanja takođe sprečavaju promaju čak i kada vetar jako duva napolju. Pored toga, optimalna prozirnost modernog izolacionog stakla omogućava veću svetlost nego ikada ranije.

Danas, zbog nedostatka informacija, a ponekad, što je mnogo gore, zbog pogrešnih i mutnih informacija, ljudi se često gube u izboru prozora.

Postoje timovi „Aluminijum“, timovi „Drveni“, timovi „PVC“ stolarija  i beskrajne bitke između njih. Jednom zauvek smo odlučili da zaustavimo svu zabunu i objasnimo najčešće mitove oko PVC stolarije.

Cena PVC stolarije zavisi od nekoliko faktora: broja komora, izbora profila, izbora dodatne opreme.

Inovativne tehnologije svake godine omogućavaju da proizvodnja bude isplativija. Štaviše, polivinil hlorid se koristi za dobijanje materijala za vrata i prozore, a postupak proizvodnje nije toliko zamoran ili skup kao njegova konkurencija. Zbog toga je cena konkurentna i razumna, što vam omogućava pristupačnu mogućnost ugradnje u vašu kuću, kancelariju ili bilo koji drugi objekat.

Takođe, PVC prozori su energetski efikasni i zadržavaju topli vazduh u sebi. Tokom hladnih meseci potrošićete i do 50% manje na račune za energiju.

Iako je u PVC sintetički plastični polimer, i dalje je sigurniji i ekološki prihvatljiviji od ostalih materijala koji se koriste za izradu vrata i prozora. Tokom proizvodnog procesa dodaju se hemijska jedinjenja kako bi se sprečilo ispuštanje toksičnih supstanci. Uz dugotrajnost, mnoštvo testova požara i bezbednosti pokazalo je da oslobađa manje toksina od materijala poput drveta kada je plameno.

Takođe, PVC stolarija se moze reciklirati do 100 puta i na taj način trošite manje toplote, što ga čini jednim od najekološkijih izbora za donošenje u vaš dom.


Leave a Reply

Pretraga

Komentari

    Arhiva