Adaptacija stanova

Ukoliko je vreme za renoviranje stana to je odlična prilika da svoj stambeni prostor uredite baš kako ste oduvek želeli. Nije samo krečenje stana promena ambijenta u kome živite, već su to često i malo grublji radovi, poput kompletne zamene nameštaja i propratnih stavki koje podrazumevaju uređenje enterijera.

Plan i program pre renoviranja stana

Pre nego da krenete sa konkretnim odlukama prvo napravite plan i skicirajte neku od vaših ideja za promenu postojećeg stanja vašeg doma. Kada odlučite koji su to poslovi koji treba izvršiti tokom adaptacije stana vreme je da pozovete profesionalce koji će vaše želje i ideje pretvoriti u dela. Pre početka radova možete se konsultovati sa nama šta je izvodljivo i čuti poneki savet i predloge naših majstora.

Mi vam nudimo usluge:

  • Krečenja
  • Zamenu i postavljanje keramičkih pločica
  • Vodoinstalacije
  • Elektroinstalacije
  • Zamenu, postavljanje i hoblovanje parketa

Najčešče renoviranje vrši se u kuhinji i kupatilu, a posle toga u dnevnoj i spavaćim sobama. Uz naše stručne i preofesionalne usluge vaš dom dobiće novi sjaj i udobnost a vi ćete se u njemu osećati prijatno i komforno.

enterijer poslovnog prostora

Pored adaptacije stana pružamo usluge renoviranja poslovnog prostora, kao i kompletne adaptacije potkrovlja.

Na prvom mestu su nam kvalitet usluga i zadvoljni klijenti. Kontaktirajte nas jer zajedno možemo doći do idealnog rešenja za vaš dom.


Pretraga

Komentari

    Arhiva