Aluminijumska stolarija

ALU stolariju odlikuju izuzetna trajnost i otpornost na klimatske uticaje. Bez premca je na polju energetske efikasnosti a pokazala se odlično i kao zvučni izolator. Izuzetno je trajna, čvrsta i otporna na spoljašnje uticaje. Odlika ALU stolarije jeste lakoća koja je preduslov zastakljivanja velikih površina na zgradama, objektima i drugim poslovnim ambijentima.

alu balkonska vrata

Aluminijumska stolarija estetski neprikosnovena

Aluminijumska stolarija po pitanju estetike je na visokom nivou i neprikosnovena u odnosu na PVC. Estetski karakter ALU stolarije oplemenjuje svaku vrstu prostora, posebno poslovne i kancelarijske. ALU profili su specifični po svom izgledu i unosi posebnu estetsku notu u prostor u koji se ugrađuje, što PVC ne može da isprati, a ponekad ni papreno skupa drvena stolarija.

aluminijumska balkonska vrata

Zahvaljujuci dugogodisnjem radu i iskustvu u našem asortimanu možete pronaći veoma kvalitetne aluminijumske prozore, vrata, balkonce, rolo vrata za garaže kao i aluminijumnske roletne. Pored kvalitetne stolarije tu je i naše stručno osoblje koje će profesinalno ugraditi prozore i vrata u Vaš prostor.


Komentari

    Arhiva