Gde se sve u stanu mogu postaviti prisluškivači?

  • 0
prisluskivaci

Gde se sve u stanu mogu postaviti prisluškivači?

Category : Blog

Tehnlogija je, kao što i sami znate veoma uznapredovala i razvijena je do stepena da vam može pružiti šta god poželite. Teško je poverovati, ali ukoliko niste znali, danas veliki broj ljudi koristi prisluškivače – što u privatne, što u poslovne svrhe.

Različiti su razlozi. Neko jednostavno želi da proveri nečiju vernost i iskrenost, neko želi da sačuva nekoga, a neko jednostavno to radi iz neke koristi. Poverenje je ključna stvar, koje očigledno u mnogim slučajevima ne postoji, čim neko ima potrebu da iskoristi prisluškivače. No, to nije tema ovog teksta. Naime, kao što smo već na početku napomenuli tehnologija je do te mere uznapredovala da se prisluškivači danas mogu naći, tačnije postaviti na bilo kojem mestu, a da ih osoba koju želite da prisluškujete nikada ni ne primeti. U ovom tekstu ćemo se samo fokusirati na delove stana i stvari u stanu, koje mogu da posluže za skrivanje prisluškivača. Ne želimo da postanete paranoični, ali malo opreza nije na odmet. U nastavku pročitajte gde se sve u stanu mogu postaviti prisluškivači, a više o tome možete saznati ovde.

Prisluškivač u punjaču

Punjači mogu da se nalaze u bilo kojoj sobi u stanu i naravno da apsolutno nikome nisu sumnjivi. Čak ni kada se prisluškivač nalazi unutar njega nikome neće biti sumnjivi, jer se to jednostavno ne vidi. Dobro je znati da punjač prisluškivač radi kao sasvim normalna punjač, te da može da puni telefone, bežične baterije, tablete i sve za šta je potreban USB priključak. To znači da ovaj punjač možete negde „zaboraviti“ kod nekog u stanu, sobi, kancelariji ili slično. Treba da znate da ova vrsta prisluškivača reaguje na glas.

U LED sijalicama

Ako vam prisluškivači u punjačima nisu dovoljno interesantni, onda treba da znate da i led sijalice mogu da budu prisluškivači. Isti je slučaj kao i sa punjačima – led sijalice zadržavaju svoju funkciju i još će trajati mnogo duže od običnih sijalica. Nema potrebe da napominjemo da je apsolutno nemoguće videti prisluškivač koji se nalazi unutar led sijalice. Može se naći u bilo kom delu vašeg stana, tačnije prostorije. Dakle, može se instalirati čak i na terasi ili u kupatilu. Može da radi i kad je isključena sijalica, ali kraće, zato je potrebno da se uključi svetlo kako bi se dopunila.

Prisluškivač u produžnom kablu

Da i to je moguće. Dakle u svakoj sobi postoji potreba za produžnim kablom, tako da apsolutno neće izazvati sumnju gde god da je postavljen. Produžni kabal će kao i u prethodnim slučajevima imati svoju osnovnu fukciju, tako da nikakve sumnje neće biti.

U lampi

Ovo je jako interesantan prisluškivač, zato što se često kupuje kao poklon osobi koja se želi prisluškivati. Lampa je jako dobar dekor i veoma je korisna u prostoriji. Može biti dobar ukras za nečiju sobu, može ulepšati nečiji enterijer, a vama će i te kako biti korisna. Tako da, ukoliko ne postoji mogućnost da kod nekoga u sobi ostavite punjač ili produžni kabl na primer, svakako mu možete pokloniti lampu.

Prisluškivač u jonizatoru

Ovo vas je možda iznenadilo, ali poenta je da prisluškivači treba da se nalaze u nekim vrlo običnim i normalnim stvarima, koje koristimo svakog dana. Naravno da svi više koristimo punjače i produžne kablove od jonizatora, ali i jonizator baš kao i sobna lampa može da bude idealan poklon, a pritom će vaš prostor učiniti boljim, tačnije kvalitet vazduha u vašoj sobi će biti bolji. Neki jonizatori čak imaju i led sijalice, te su posebno interesantniji i utiču da lepši enterijer.


Log out of this account

Leave a Reply

Komentari

    Arhiva