Želite sve na jednom mestu – stovarišta su prava stvar

  • 0

Želite sve na jednom mestu – stovarišta su prava stvar

Razmišljate gde da kupite ogrev za zimu? Počeo je da vam se kvari auto? Trebalo bi da renovirate kuću? Za sva ova vaša pitanja stoje vam na raspolaganju stovarišta. Postoje stovarišta koja zajedno drže i građevinski materijal i ogrev, a postoje i specijalizovana. Svakako tu je izbor na vama, ali sigurno ćete bolje proći nego da odete u prodavnicu.

Stovarišta građevinskog materijala

Sve što vam je potrebno za kuću ukoliko je renovirate ili pravite novu za vas je tu stovarište. Kao što kažu pronaći ćete sve od „igle do lokomotive“. Ozbiljna stovarista gradjevinskog materijala imaju svoje sajtove pa se unapred možete raspitati kojom robom, količinom i cenom raspolažu. Budite spremni da su cene od stovarišta do stovarišta različite, ali zato uvek postoji izbor. Za ozbiljne kupce ozbiljna stovarišta uvek nude besplatan transport materijala, a veoma su fleksibilni i u načinama plaćanja: na rate, administrativne zabrane, kartice. Ukoliko uzmete veću količinu, svakako dobijate i popust. Takođe ozbiljna stovarišta se pozivaju i na društvenu odgovornost, pa njihovi radnici poštuju zakone, kombinuju znanja i kreativnost. Ozbiljnim stovarištima je bitna i saradnja između prodavaca i kupaca, tako da vode računa i o zapošljavanju radnika. Svakako ukoliko su radnici prijatni i raspoloženi da pomognu, pruže odgovarajuće informacije, vi ćete stovarište preporučiti nekom svom prijatelju. Znači osim sajta bitna je i preporuka.

Sneg uveliko pada, a ogrev se troši

Šta se dešava kada zima iznenadi? Kada pada mnogo više snega i kada je hladnije nego što ste očekivali? Onda je potrebno da kupujute dodatni ogrev. Svakako vam je bolje čak iako je zima da odete na stovarište, nego na primer da kupujete pelet od nekih posrednika. Svakako da su cene više nego leti, ali ako ste stalan kupac, a ozbiljno stovarište onda ćete bez problema imati popuste u plaćanju. U tom slučaju bi trebalo da dobijete mogućnost odloženog plaćanja. Ukoliko niste zadovoljni tim stovarištem, svakako se putem sajta ili od prijatelja raspitajte koje drugo specijalizovano stovarište za ogrev postoji. Morate i vi razumeti da nije svako stovarište isto, da su jedni drugima konkurencija i da cena i kvalitet od stovarišta do stovarišta variraju. Naš savet je da se još u toku leta snabdete ogrevom, pa i da kupite malo veće količine, tako ćete ostvariti popust i besplatan transport,a sa druge strane celu zimu provešćete u toplom domu.

Stovarište auto delova za sigurnost vašeg auta

Neophodno je da vodite računa o ispravnosti vašeg automobila. Svakako bolje vam se isplati da kupujete polovne auto delove na stovarištu nego nove u prodavnici. To nekome možda ne zvuči logično, ali jeste tako. Zato što specijalizovana stovarišta uvoze iz zemalja Zapadne Evrope, gde se automobili često menjaju. Vodite računa, jer nije iskuljučeno da pojedina stovarišta žele mnogo više da zarade, pa će za uvezeni jedan deo da naplate i dva puta više. Zato ukoliko vam je potreban neki deo obavezno obiđite više stovarišta. Stovarišta koja nabavljaju od manjeg broja proizvođača auto delove, svakako su sigurnija što se tiče kvaliteta, ali im je cena verovatno viša u odnosu na druga stovarišta. Sami razmotrite i uočite šta vam više i bolje odgovara.


Log out of this account

Leave a Reply

Komentari

    Arhiva