Veliki TV u malom stanu – da ili ne?

TV nosaci

Veliki TV u malom stanu – da ili ne?

Category : Blog

Mnogi se često pitaju da li je moguće u skučen prostor uklopiti omiljene uređaje kojima treba više mesta. Stručnjaci kažu da je izvodljivo, ali da ne biste angažovli arhitektu i dodatno plaćali, razmislite sami kako na licu mesta možete da uštedite malo mesta u vašem malo kutku. Iako je među nama mnogo megalomana koji bi stalno nešto veće i više, a zapravo se suoče sa paradoksom kako veliki TV ukombinovati u malom dnevnom boravku.


Ali rešenja ima! Najnovije tehnologije i trendovi svoju primenu nalaze i kod malih i malo većih kućnih aparata i uređaja. Kada se recimo vaš televizor ne uklapa u komodu koja je namenjena za njega, onda su držači za televizor spas u takvim situacijama. Naime, nosači za TV su osmišljeni tako da odgovaraju svakom uređaju ponaosob, tako da budite obazrivi pri kupovini. Oni nisu univerzalni, a u zavisnosti od proizvođača, veličine i boje zavisi i njihova cena.

Nosači za TV i njihova funkcija

Ako tačno znate za koju prostoriju ste namenili svoj veliki TV, onda razloga za brigu nema, jer su tu nosači za TV da priskoče u pomoć. Novi TV možete na ovaj način uklopiti u bilo koju sobu, a dodatno će vam uštedeti prostor, jer će TV biti na visini i biće zaštićen. Iako se u ponudi mogu naći univerzalni nosači za TV, napominjemo da je olje pronaći adekvatnog proizvođača, jer ćete tako biti sigurni da ste napravili pravi izbor i da će vaši nosači za TV izdržati težinu vaše omiljene kutije. Pri kupovini obratite pažnju i na fleksibilnost, jer je to važno kako biste prilagodili tv uglu gledanja, a i kako biste mogli da pomerate svoj tv.

Iako možda do sada niste imali priliku da obratite pažnju gde se nabavljaju, oni se mogu kupiti u svakoj radnji koja prodaje televizore, a ima ih i u radnjama koje prodaju samo opremu za elektronske uređaje kao što je Velteh. Za njih je potrebno izdvojiti svega hiljadu, pa do nekoliko hiljada dinara. Sve zavisi od vaših zahteva, od kompomenti koje nosači za TV imaju.

TV nosači za prostorije svih veličina

Bez obzira da li se radi o malo životnom kutku ili je ipak u pitanju veliki prostrani stan, nosači za TV će se sigurno uklopiti u vaš enterijer. Odličan ugao gledanja omogućiće vam visina na koju je vaš televizor podignut, a ujedno će biti i na sigurnom mestu, jer nikada se ne zna kada će vaši mališani napraviti lom od igračaka ili kada će vađ kućni ljubimac imati svoje trenutke besa.

Prilagodite nosače visini TV-a, jer je važno da su što izdržljiviji, a ako niste sigurni koji su pravi, onda se posavetujte sa prodavcem elektronskih uređaja i opreme.

Izgleda da ste našli pravi način za uštedu vremena i prostora, zar ne? Eto prilike da se rešite nepotrebne komode koja samo skuplja prašinu, jer nema ptrebe da vaš televizor i dalje stoji na njoj. Sada postoje jednostavnija rešenja zahvaljujući kojima vaš mali životni kutak može da deluje prostrano i veće, samo je pitanje organizacije i uređenja prostora i nameštaja.


Log out of this account

Leave a Reply

Komentari

    Arhiva