Kako pretvoriti mali stan u poslovnu kancelariju – ideje za preuređenje prostora 

  • 0

Kako pretvoriti mali stan u poslovnu kancelariju – ideje za preuređenje prostora 

Category : Blog

Ukoliko imate odličnu poslovnu ideju, ali nemate odličan poslovni prostor, možete stambenu jedinicu prepraviti u poslovne svrhe. Kada klijenti dođu u takav ambijent a za prvi utisak imaju ukusno uređenu kancelariju i udobnost, onda ta avantura oko pretvaranja stana u kancelariju može biti plodonosna.

Stan koji se vodi kao prostor namenjen za posao može biti ujedno i mesto stanovanja. U porodičnom stanu mogu se vršiti poslovi iz različitih oblasti uz nekoliko saveta o modernom dizajnu.

 

Moderna kancelarija vizit je karta prevodilačke agencije i drugih preduzeća 

Renoviranje malog stana i pokušaj da se stvori moderan i atraktivan enterijer namenjen za kancelarijske poslove odličan je način da se dođe do održivih prihoda i imidža. Sve nesavršenosti koje su se skupljale godinama moraju biti otklonjene kako bi poslovna ideja mogla biti u prvom planu. U maloj kućnoj kancelariji moguće je raditi poslove koji nisu preterano bučni pa oni poslovi poput advokature, notara, call centra, ali i prevodilačka agencija mogu dobro da prođu. Prilikom projektovanja kancelarije treba koristiti izražajne tonove i slediti nekakav opšti koncept radi što bolje udobnosti klijenata. Prevodilačke agencije uspešno mogu poslovati na ovakav način i nesumljivo steći profesionalnost prevodeći na mnoštvo svetskih jezika najrazličitiju dokumentaciju. Prevodilačke agencije u potrazi za materijalnim resursima u preuređenoj kancelariji mogu prevoditi potvrde i sertifikate, razna ovlašćenja, prevod diplome, ugovora, sudskih sporova i drugih dokumenata iz oblasti farmacije, elektrotehnike, građevinarstva, medicine, računovodstva i tako dalje. Uz jednostavna preuređenja, montažu i demontažu stana u kancelariju moguće je ne potrošiti previše novca a zadržati profesionalan pristup. 

 

Građevinski i dekorativni radovi u uređenju kancelarije

Ponekad, uređenje kancelarije može podrazumevati izbijanje zidova i ugradnju ventilacije, postavku novih utičnica, klima uređaja, stolarije, laminate, lukova od gipsa, osvetljenja i slično. Poslovni prostor iz malog stana zahteva ugradnju senzornih jedinica poput alarma i zaštite od požara, ali i rasvetna tela, izgradnju pregrada od stakla ili plastike i montažu spuštenog plafona kako bi atmosfera što pozitivnije delovala na klijente i stvorila jedinstvenu poslovnu sliku. Radi veće efikasnosti tokom rada dobro je pozabaviti se dizajnerskim detaljima i dati poslovnoj jedinici stilski izraz koji diže status malog preduzeća. Uz dobro osmišljen raspored kancelarijskog nameštaja, profesionalne popravke i novu stolariju koja smanjuje buku i pruža klijentima osećaj privatnosti moguće je prosperirati iz fotelje. Nesumnjivo je da prepravka stana u kancelariju zahteva određena novčana ulaganja i zamenu pločica, parketa, dotrajalih vrata i prozora, a zatim ugranje u pvc stolariju i kvalitetne roletne i glavnim fokusom na funkcionalan nameštaj. 

 

Funkcionalan nameštaj za kancelarijski enterijer

Kancelarijski nameštaj trebao bi da ispunjava sve vaše poslovne potrebe. Zavisno od vrste posla koji obavljate možete u svojoj kancelariji posedovati štampač, faks, kompjuter sa najsavremenijim programima, police za dokumentaciju, radni sto koji gleda ka vratima i mnogo drugih elemenata, ali bez prostora koji je namenjen za prijem klijenata nećete imati potpunu funkcionalnost. Kućna kancelarija puno je fleksibilna za bilo kakva uređenja i ne treba se u toj fleksibilnosti izgubiti. Profesionalna kancelarija trebala bi biti klasičnog a opet modernog tipa. Stolovi, stolice i sofe za prijem klijenata od punog drveta i prave kože ili neke druge izdržive tkanine uz adekvatno osvetljenje u prostoru dace klijentima utisak elite, udobnosti i atrakcije. 

 


Leave a Reply

Pretraga

Komentari

    Arhiva