Dnevne novine koje donose redovi horoskopa u prvom delu oktobra

  • 0

Dnevne novine koje donose redovi horoskopa u prvom delu oktobra

Nedeljni i dnevni horoskop donosi najrazličitija predviđanja za svaki od 12 znakova, koji se odnose na polje ljubavi, prijateljstva, porodice, posla i generalno svakodnevnice ljudi. Pored toga, praćenje sadržaja za podznak i Mesec obezbeđuje kompletnu astrološku sliku koja se stvara na osnovu uticaja planeta na svaki znak zodijaka. 

Dnevni horoskop prati se iz mnogih razloga, pa u ovim danima – tokom prve polovine oktobra, mogu se pročitati predviđanja za čitav zodijak, dok se posebne karakteristike ispisuju za Vagu i oktobar – mesec koji je preovlađujući za ovaj znak. Mnogo raznolikih novina ispisuje se za zodijak u ovom periodu, a za Vage upravo piše novosti.rs priliku za nova poznanstva i zanimljiva upoznavanja.

Ovan, Bik, Blizanci i Rak – predviđanja na polju posla, ljubavi i zdravlja

Bilo da se čita sedmični ili dnevni horoskop, za svaki znak se mogu uočiti interesantne prilike na polju posla, ljubavi i zdravlja. Prva polovina oktobra za znak Ovna pokazuje ulazak vladaoca Marsa u polje finansija, pa se savetuje oprez prilikom ulaganja novca, izvođenja radova ili uzimanja pozajmica, dok je polje ljubavi povezano za slobodne Ovnove, za poslovno poznanstvo. 

Za zodijački znak Bik, ulazak Venere u poslovnu zonu donosi mnogo prilika za uspeh i kreativnost, ali je bitno voditi računa kome se poklanja poverenje, kao i izbegavati potpisivanje ugovora i porodične konflikte, što se takođe savetuje i za Blizance, gotovo identično. Prve dve nedelje oktobra za znak Raka donose novac i zaradu, uz oprez od potencijalne poslovne prevare. Za sve navedene znakove, ljubav je na testu, očekuju se oscilacije i zahlađenje odnosa, uz povremenu ljubomoru i strast.

Lav, Devica, Vaga i Škorpija – dnevni horoskop za poslovne uspehe

Znak Lava u oktobru dnevni horoskop prati iz dana u dan po šansama za saradnju, uspešno investiranje i zaradu, dok se na polju ljubavi očekuje romantičan susret sa osobom u znaku Strelca, kako navode novosti.rs. 

Devica kao dnevni horoskop u oktobru posebno ima nepovoljnost u domenu karijere i troškove, dok se na polju emotivnosti ispisuju prilike za nežnost. Vagu, znak koji obeležava oktobar, u prvoj polovini meseca očekuje poboljšanje finansija, stare susrete i romanse, a za Škorpiju dnevni horoskop otvara nove prilike za zaradu, upoznavanje i dobru energiju.

Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe – pogled u susrete i biznis

Za Strelca, dnevni horoskop u prvim danima oktobra donosi podsticaj ambicije, poslovnih ideja i motivacije, dok aspekt Merkura na ljubavnom planu signalizira tajne romanse. Kako se za znak Jarac ispisuje opozicija između Saturna i Venere, dolazi do perioda stagniranja, da bi se kasnije ukazale prilike za nove projekte, pospešivanje partnerskih odnosa i komunikacije. 

Dnevni horoskop za Vodoliju ukazuje na finansijske poteškoće i izdatke, a ista opozicija kao za znak Jarac donosi zahlađenje odnosa sa partnerom. Ribe u oktobru očekuje nestabilno planiranje i ulaganje, kao i otežana komunikacija sa partnerom i prijateljima.

Oktobar je mesec jeseni, novih vetrova, povremenih kiša, ali i sunčevih zraka koji pružaju priliku za inovacije, što pokazuje i dnevni horoskop za znake zodijaka. Na poslovnom i ljubavnom planu zodijaka očekuju se mnogi preokreti, oscilacije i prilike za poboljšanja, što je važno iskoristiti u svakom pogledu.


Log out of this account

Leave a Reply

Komentari

    Arhiva