Zbog čega su zebra zavese danas toliko popularne u svim poslovnim objektima?

  • 0

Zbog čega su zebra zavese danas toliko popularne u svim poslovnim objektima?

Category : Blog

Jedan od svakako neophodnih dekorativnih ali i funkcionalnih detalja koji krasi prozore mnogih kancelarija ali i drugih poslovnih objekata jesu zavese. Zavese u svim poslovnim lokalima imaju ulogu da naprave prijatan ambijent za zaposlene, ali isto tako i da ostave pozitivan utisak na sve partnere, kupce i druge poslovne saradnike. 

Samo uređenje kancelarije je veoma važno jer u njima zaposleni svakodnevno provode svoje vreme. Svaki poslodavac bi shodno tome trebao da napravi plan kako bi jedna kancelarija trebala da izgleda a da se u njoj zaposleni osećaju prijatno i da samim tim sa lakoćom obavljaju svoje obaveze. 

Zebra zavese su apsolutni hit ove godine kada je uređenje poslovnih prostorija u pitanju. 

Kod zebra zavesa cene mogu varirati

Ono što većinu interesuje je da li su kod zebra zavesa cene različite i šta sve može uticati na formiranje konačne cene. Najpre treba objasniti da se cena određuje po kvadratu (širina prozora x dužina prozora). Nakon toga, treba da znate da koliko ćete novca morati da izdvojite za ovu vrstu investicije zavisi od samog izbora platna i dezena zavese, kao i od toga da li su troškovi montaže uračunati u cenu ili ne. 

Zašto su zebra zavese idealan izbor za poslovne lokale?

Prva asocijacija na neki poslovni lokal može biti velika staklena površina kao i pogled ka ulici. Kako se ne bi narušila privatnost, vlasnici ovakvih lokala na prozore postavljaju upravo zebra zavese jer su one idealne za postizanje privatne atmosfere, pa tako posetioci lokala neće biti izloženi pogledima prolaznika. Ova vrsta zavese je karakteristična i po tome što uz pomoć posebno dizajniranog mehanizma vrlo lako se može kontrolisati ulazak sunčeve svetlosti u svaki prostor. 

Odlične su za zamračivanje prostora u kancelarijama

Zamislite da vam se kancelarija nalazi na trinaestom spratu kao i na sunčanoj strani? Možete misliti kolika će temperatura biti u njoj u vrelim letnjim mesecima ukoliko prozori u kancelariji nisu obloženi odgovarajućim zavesama. U ovom slučaju ni klima ne bi puno pomogla. Zebra  zavese bi bile od velike koristi najpre zbog toga što se pomoću lančića sa strane mogu u potpunosti skupiti sva platna i na taj način se eliminisati ulazak sunčeve svetlosti. 

Pored toga što neutrališu sunčeve zrake, zebra zavese su odlične kada je u kancelariji potrebno odraditi neku prezentaciju. S obzirom da omogućavaju potpuno zatamnjivanje prostora, predstavljaju izbor svih ozbiljnijih poslodavaca koji se bave nekom vrstom privatnog biznisa. 

Na koji način se mogu montirati zebra zavese u poslovnim objektima?

Većina prodavaca nakon kupovine nudi i mogućnost profesionalne ugradnje ove vrste zavesa u bilo kom gradu da vam se nalazi kancelarija ili lokal. Isto tako, neke ozbiljnije radnje koje posluju već duži niz godina kada se radi o prodaji ove vrste zavesa, daju kupcima na raspolaganje svoje dizajnere koji mogu biti od velike koristi prilikom izbora modela i dezena zebra zavesa. 

Takođe, vlasnici ovakvih radnji imaju svoje majstore koji po pozivu odlaze na teren kako za uzimanje potrebnih mera tako i za samu montažu zavesa. Pa tako, ako niste sigurni da ćete samostalno moći da odradite ovu vrstu posla, možete angažovati upravo profesionalna lica koji će uz pomoću neophodnog alata koji već imaju ovaj zadatak olako uraditi umesto vas. 


Leave a Reply

Pretraga

Komentari

    Arhiva